liput välittää Liveto Oy.

Liput

 

Animeconin normaali viikonloppulippu alkaen 10.4. hintaan 39,90 €/kpl (sis. alv. ja palvelumaksun).

 

Viikonloppu- ja päivälippuja saa tapahtuman aikana ostettua suoraan ovelta. Viikonloppuliput ovelta hintaan 45 €/kappale, lauantaipäivä 30 €/kappale ja sunnuntaipäivä 25 €/kappale. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Tapahtuman sisäänpääsyliput ovat rannekemuotoisia. Myymme sekä yhden päivän että koko viikonlopun lippuja. Pääsylippu oikeuttaa sisäänpääsyyn tapahtuma-alueelle, mutta paikkalipullisiin ohjelmiin on hankittava erikseen (ilmainen) paikkalippu tapahtumapaikalta.

Liput toimitetaan matkapuhelimeen ja sähköpostiin elektronisena lippuna. Näillä elektronisilla lipuilla voi lunastaa rannekkeen lipunvaihtopisteestä tapahtumaviikonlopun aikana. Lipunvaihtopisteiden sijainnista ja aukiolosta tiedotetaan myöhemmin.

Pääsyliput eivät ole palautettavissa. Emme voi myöskään kantaa vastuuta kolmansien osapuolten (Ebay, Facebook ym.) kautta myydyistä lipuista.

Animeconin superliput (Loppuunmyyty!) hintaan 45 €/kpl (sis. alv. ja palvelumaksun). Tätä viikonloppulippua on myynnissä vain rajoitettu erä! Superlippu sisältää seuraavat erikoisedut:

  • Puoli tuntia aikaisempi sisäänpääsy tapahtumaan ja myyntisaleihin
  • Varattu VIP-osio katsomossa
  • VIP-tila, jossa oma vesipiste, pelikoneita ja lepotila
  • Etuoikeus nimikirjoitusjonossa (edellyttää erillisen nimikirjoituslipun)
  • VIP-badge

Animeconin ennakkoliput hintaan 34,90 €/kpl (sis. alv. ja palvelumaksun). Tämän viikonloppulipun rajoitettu myyntiaika 9.3.–9.4.! Kampanja päättynyt!

Ikärajoista

Animecon on ikärajaton tapahtuma. Alle kouluikäinen lapsi pääsee maksavan huoltajan seurassa tapahtumaan maksutta.

Kysyttävää? Voit lähettää kysymyksesi sähköpostilla osoitteeseen info@animecon.eu