Animeconissa järjestetään Photoshoot- ja Hall Cosplay -kilpailu, jossa on kaksi sarjaa: yksilö ja pari. Photoshoot-kilpailu on cosplay-kuvaajille ja -malleille tarkoitettu kisa. Photoshoot-kisassa ei ole osallistujamäärän rajoituksia, mutta mikäli kisaan osallistuu yli 15 kuvaajaa, järjestetään kisassa esituomarointi.

Photoshoot-kilpailun ilmoittautuminen järjestetään 18.-30.6.2018. Kilpailuun haetaan ilmoittautumislomakkeen kautta. Kisapäivä on lauantai. Kilpailun kolme parasta palkitaan. Voit tutustua photoshoot-kisan sääntöihin ja tuomarointikriteereihin täällä.

Hall Cosplay -kilpailussa kisaajat etsitään tapahtumaväen joukosta ja heitä pyydetään osallistumaan kilpailuun. Kilpailussa on tänä vuonna kaksi sarjaa: yksilö ja pari. Hall Cosplay -kilpailuu mahtuu molempiin sarjoihin kymmenen osallistujaa, jotka valitaan lauantaina klo 11.00-12.30 välisenä aikana tapahtuma-alueelta. Kisassa palkitaan molempien sarjojen kolme parasta. Hall Cosplay -kilpailun sääntöihin voit tutustua täällä.

 

Kysyttävää? Voit lähettää kysymyksesi sähköpostitse Cosvision ry:lle osoitteeseen info@cosvision.fi

Haluatko töihin kisoihin? Lähetä vapaamuotoinen hakemus Cosvision ry:lle sähköpostitse osoitteeseen info@cosvision.fi

Haemme lisäksi kaikkiin sarjoihin tuomareita! Tuomarointihakemukset tulee lähettää 24.6.2018 mennessä osoitteeseen miro@cosvision.fi. Hakemuksen voit täyttää vapaamuotoisesti. Muista otsikoida hakemukset seuraavalla tavalla: Animecon Hall Cosplay tuomarointi yksilö, Animecon Hall Cosplay tuomarointi pari, Animecon Photoshoot tuomarointi.